Individuell samtalsterapi

Jag tar emot vuxna och ungdomar från 13 år för individuella samtal och behandlar alla typer av problem, såsom ångest, oro, stress, sömnstörningar, missbruk, beroende, tvång, depression eller oönskade beteenden. Under första samtalet gör vi en kartläggning och planering för behandlingen.
Jag utgår alltid från din egen problemformulering och mål med terapin. Ibland är det svårt att sätta ord på vad man behöver. Då börjar vi där. Ansatsen är utforskande, icke-dömande, med syfte att förstå och skapa en trygg relation för att möjliggöra förändring.

Om du är osäker på vad du kan få för hjälp är du välkommen att maila eller ringa mig och fråga. En hel del svar kan också du få genom att söka här på sidan.
När det gäller barnsamtal är det mognad och barnets egna önskemål som styr. Föräldrastöd brukar vara mer hjälpsamt när barnen är lite yngre.

Webbsamtal

De bästa förutsättningarna för samtal är verkliga möten men om du har svårt att ta dig till mottagningen finns möjlighet till webbsamtal exempelvis via Skype eller Facetime. Jag skickar även en sammanfattning av samtalet efteråt.

Priser

Individuell samtalsterapi här på mottagningen 750 kr/60 min

Individuell samtalsterapi webbsamtal 600 kr/60 min

Ungdom upp till 20 år mottagningsbesök eller webbsamtal 500 kr/60 min

Scroll Up