Om mig

Anneli Holmén

Legitimerad hälso- sjukvårdskurator, auktoriserad socionom, steg 1 KBT författare

Jag har över 15 års erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete och grundläggande utbildning i psykoterapi, även kallad steg 1, med inriktning på kognitiv beteendeterapi (KBT) varifrån ett flertal olika teorier och behandlingsmodeller har utvecklats, såsom ACT och CFT.
Oavsett vilka teorier som jag väljer att utgå från är mitt fokus alltid på dig och det du vill ha hjälp med. Det allra viktigaste är att bidra till att du skapar en varm och stöttande relation till dig själv och det finns olika vägar dit. 

Min mottagning finns i Spekeröd, en bit utanför Stenungsund. Om du vill boka en tid kan du fylla i kontaktformuläret, ringa eller skicka ett sms. Jag har flexibla mottagningstider, vi hittar en som passar dig!